Regler för tidsbokning

Optimering av starttider

Kansliet kan behöva frigöra tider genom att slå ihop befintliga bokningar inom + 20 min och fylla upp till 4 spelare/boll. Detta gör vi för att dels kunna erbjuda fler sällskap tider och dels för att få ett jämnare tempo och en trevligare golfupplevelse för alla. T.ex. kan en tvåboll är som bokad 9.10 flyttas till en annan tvåboll som är bokad 9.30 för att skapa utrymmer för en fyrboll på tiden 9.10. Detta kan bli aktuellt på de mest populära tiderna. Det skickas nya bokningsbekräftelser via GIT.

Bokningar

Medlemmar kan boka tider upp till 7 dagar innan, greenfee-gäster 4 dagar innan. Du kan ha max 4 samtida bokningar i systemet varav max 2 på helgdagar.

Om ni är ett sällskap som önskar boka tider längre tid i förväg tar vi en bokningsavgift på 100 kr per bokad starttid. Betalas vid bokning.

Max hcp i bollen är 144.

När det gäller samarbetet med Umeå Sörfors Golfklubb gäller detta först när båda banorna är öppna med ordinarie greener. Fram till dess betalar men greenfee som vanligt. När säsongen är igång är spelet begränsat till 15 rundor per spelare.

Avbokningar

För att öka tillgängligheten har vi nu ändrat avbokningsreglerna, om du behöver avboka din starttid ska detta ske senast 3 timmar före starttid. Då frigörs tiden till andra spelare att boka, om du inte själv hinner avboka i tid måste du kontakta kansliet. Annars räknas din tid som No Show - dvs att du debiteras med halv greenfee (medlem) alt hel greenfee (gäst). OBS! Detta gäller även om du inte ankomstregistrerar dig när du går ut och spelar!