Seniorer

Vi har en aktiv verksamhet under hela golfsäsongen med spel varje tisdag morgon

Senior

Tävlingarna pågår från säsongstart tom slutet av september då vi avslutar med middag och festligheter. Vid ett upptaktsmöte bestämdes att kalla serien av tävlingar för Senior (Antikrundan). Namnet återfinns i tävlingskalendern - Min Golf.

Välkomna att delta är både herrar och damer 55+.

Vi spelar varje tisdag med start kl. 9.00, anmälan för alla med golf-id, sker via Min Golf- Golf.se, startlistor och resultat publiceras också där. I individuella tävlingar spelar vi Poängbogey och Slaggolf varannan gång och i par tävlingar Greensome, Foursome och Texas Scramble. En tävling med fyra klubbor ingår också. En match cup ingår inom ramen för Antikrundan. Anmälan till Svante Nordström. Vi fortsätter även i år med Mini-touren på de golfbanor som ligger i regionen; Robertsfors, Bjurholm, Sörfors, Umeå/Holmsund och Norrmjöle. Touren är en särskild tävling med särskild avgift och anmälan som inte räknas in i det ordinarie seriespelet.

Vid ett upptaktsmöte har också beslutats att du från 70+ kan spela från tee 47 om du så vill (H) alternativt tee 36 (D). Tee-valet måste då markeras vid anmälan till tävlingar.

Hur gör man då för att gå med i Antikrundan? Det enklaste är att anmäla sig via MinGolf.

Avgift för hela säsongen är 400 kr. Då ingår spel på samtliga Antikrundans tävlingar samt avslutningsmiddag. 400 kr gäller om du spelar 1 gång eller alla gånger. Avgiften skall vara kansliet vid Norrmjöle Golf tillhanda senast 1/6. Betala via Swish på nr: 123 156 98 88, skriv Antikrundan. Det går även att betala med kort i tävlingskansliet eller via bankgiro: 5682-5011

Om du ändrar din mailadress så anmäl detta till ansvarig för maillistan, som är vår sekreterare Erik Lindberg. Alla som vill vara med på utsändningslistan ska skicka ett mail till erik_lindberg@telia.com som då kan få aktuella adresser.

Kontaktpersoner Seniorkommittén

• Håkan Andersson, ordförande 070/6428130