Ny Krögare from 2020

Ny Restauratör from 2020

Vi har i dagarna gjort klart med en ny Krögare efter Hjördis som efter flera bra år hos oss på Norrmjöle GK nu väljer att fokusera mera på sin verksamhet inne i Umeå.

Vi tackar Hjördis med personal för en fantastisk tid på klubben med många härliga middagar och oslagbar service.

Vi önskar henne en bra fortsättning med sin övriga verksamhet.

Efter ett antal möten och kontakter inom restaurangbranschen har vi nu hittat ett företag med rutinerade personer som kan fortsätta driva Norrmjöle Golfrestaurang mot framtiden.

De kommer ha lika generösa öppettider och service som tidigare och lovar en del nyheter på både mat och underhållningsfronten.

Tack i Västerbotten AB - ansvarig är Robin Nordin som idag även driver verksamheten på Fabriken vid Strömpilen.

De jobbar med mycket lokalproducerade råvaror och kommer ta med sig detta tänk till Norrmjöle vilket ska bli spännande att uppleva.

Självklart kommer flera av de tidigare populära maträtterna att finnas kvar på menyn.
Tillkommer även att en del vinteraktiviteter - t.ex. Julbord

De kommer med två utbildade kockar och ett team av serveringspersonal och möter oss till våren 2020 då banan öppnar.

Vill ni redan idag veta mera besök deras hemsida Tack!

Tidningen Svensk Golf 2020-02-25
Ny Klubbchef/VD 2020-01-24