Välkommen till Golfveckan 2020 13-17 juli

Vi ser fram emot en trevlig vecka!

Nästa vecka är det dags för Golfveckan i Norrmjöle!

Årets tävlingsvärdar är:

Måndag - Norrmjöle Golfshop, singeltävling slaggolf

Tisdag - Ahlsell Workwear, äkta makar, greensome

Onsdag - tävlingsuppehåll

Torsdag - Thorengruppen challenge, 2-mannalag, tumbamix

Fredag - Sjöbris Sjöslaget, 3-mannalag, scramble

För att hinna skapa en fin bana för tävlingarna under veckan har vi startförbud från 1an fram till kl 08:00 och från 10an fram till kl 09:00! Vänligen respektera detta.

Nya förutsättningar detta år när vi behöver ta hänsyn till att minska smittspridning av covid-19.

Alla tävlingar genomförs med löpande start från hål 1 – detta för att minska antalet spelare som samlas kring klubbhuset. Betala gärna i förväg via MinGolf, startavgift 185 kr/person inklusive dagens lunch (startlistan ligger i restaurangen för avbockning). Tävlingsgreenfee 150 kr för gästande tävlande. Scorekort hämtas i shop/kansli före tävling och lämnas i en låda i tävlingskansliet efter tävling – se till att skriva tydligt!

Inga bunkerkrattor – lägesförbättring gäller i bunkern med ett scorekort

Lyft inte flaggan när du hålar ut.

Lägesförbättring gäller på kortklippta delen av banan med en klubblängd.

Vi hoppas på fint väder och fint spel! Ha en trevlig vecka så ses vi ute på banan! Det är väldigt fulla startfält så speltempot kan variera – ha tålamod.

Håll speltempo! Håll avstånd! Håll god handhygien och Håll dig hemma om du har symptom!

BOULE KM 2020 2020-07-31
Regn 2020-07-30