Fredag 16 okt

En väldigt frostig och kylig morgon blev till en helt fantastisk härlig oktoberdag. Vädret för imorgon lördag ser lovande ut och men dessvärre så ser söndagen ut att bjuda på riktigt låga temperaturer och snöblandat regn. Detta gör att banan med största sannolikhet kommer att hållas stängd under söndagen. Prognosen för kommande vecka ser inte heller så ljus ut men vill ändå vänta och se innan vi tar beslut om att stänga ordinarie greener för säsongen och därefter spela på provisoriska greener ( om vädret tillåter) . Resterande del av säsongen så kommer det inte vara möjligt att använda golfbil, detta gäller även alla andra typer av fordon och då även privatägda.
Något som däremot står klart är vi på måndag stänger rangen för säsongen, detta för att hinna göra nödvändigt underhåll innan klimatet sätter stopp.
Under dagen har det mycket handlat om grävning i diken, gräva bort stubbar samt att dränera bland annat på hål 6, 9 och 10 . Körde bort 15 skopor med material från diket på hål 10 och skulle uppskattningsvis säga att åtminstone en skopa av den totala mängden var golfbollar 😂🏌🏻‍♂️.
I områdena som vi varit på idag återstår en del efterarbete men det kommer att färdigställas under nästa vecka, dessutom så kommer vi fortsätta gräva efter lunch på måndag på hål 6,12,14 och 15. Att rensa diken är väldigt viktigt då vatten lättare dräneras från banan om inte gräs och annat hindrar det på vägen, så rensade diken gör både bättre spelytor och hjälper till att förlänga säsongen både på våren och hösten.
Vill passa på att tacka alla som var ute och spelade idag då ni skötte er mycket bra vilket gjorde att vårt jobb med grävningen flöt på utan bekymmer 👍👌
Trevlig helg ⛳️🏌🏻‍♂️
Mvh Lars

Fler artiklar

Namn Datum
NU ÖPPNAR RANGEN 2021-04-15
Grönt Kort kurs 2021-04-09
Skidor och golf 2021-03-17
Nyanställd restaurangansvarig 2021-03-02
Sugen på nya klubbor? 2021-02-22