Damer

Norrmjöle GK har en aktiv verksamhet för våra damer. Torsdagar har vi reserverade starttider från kl.16.30

Vår verksamhet

Torsdagar
På grund av förlängda restriktioner kommer det inte bli någon vårupptakt i maj som planerat.

Vår första aktivitet kommer hållas torsdag den 20 maj och för att anmäla sig till den går man in på “Min golf” under “Hitta starttid”. Vi har fredade tider på torsdagar mellan 16:30-17:30 som bara klubbens damer kan boka in sig på. Bokningen öppnar sju dagar innan start.

Efter rundan lägger man sitt scorekort i brevlådan i damrummet och de som vill beställer mat/fika i restaurangen till självkostnadspris.

Läger
Lördag den 12 juni planeras en träningsdag. En grupp tränar på förmiddag och en på eftermiddagen. Mellan grupperna äter vi lunch tillsammans och titta på kläder och annat snyggt från shoppen. Information om pris och hur man anmäler sig återkommer vi med.

Röhnisch-tävlingen
Lördag den 19 juni är planen att den populära tävlingen “Röhnisch” hålls på Norrmjöle GK.

Matchspel - Golf
Om du är intresserad att delta i vår egen matchstege lämna då en lapp i brevlådan i damrummet märkt med “Matchspel Golf, namn och mobilnummer”. Sista anmälan är 13 juni. Ingen startavgift.

Matchspel - Boule
I år kommer det även att hållas en matchstege i Boule. Vill du delta lämna då en lapp i brevlådan i damrummet märkt med “Matchspel Boule, namn och mobilnummer”. Sista anmälan är 13 juni. Ingen startavgift.

NVGF Damslaget
Enligt plan ska damslaget detta år spelas enligt följande:

23 juni Norrmjöle GK
30 juni Robertsfors GK
1 juli Umeå GK
21 juli Arvidsjaur GK
28 juli Luleå GK
29 juli Boden GK
4 augusti Skellefteå GK

KM
I år hoppas vi på ännu fler deltagare på KM. KM spelas i år 7-8 augusti på Norrmjöle GK. I fjol var det 16 kvinnliga startande. Visst blir vi fler denna sommar?

Arbete på klubben
För att vi har vår fredade tid på torsdagarna hjälper vi klubben med lite enklare arbete. Vår uppgift är att städa baghusen (tömma papperskorg, sopa golvet mm).

Västar
Vi har till klubbens damer 10 marinblå vindvästar till utlåning. Om ni ska iväg på en annan bana för att spela eller tävla låna då gärna en väst.

Bussen
Klubbens buss finns för uthyrning till självkostnadspris för medlemmar. Mejla till petra@nmgk.se så bokar hon den. Ska lämnas tillbaka fulltankad och städad.

Brevlåda
Vi har en brevlåda i damrummet för ni kan lägga lappar med förslag, ris och ros.

Vi finns även på Facebook som Norrmjöle Gk - Damer, gå med och följ oss även på sociala medier!

VÄLKOMMEN :)

Åsa Thors