Gäster

Välkommen till oss

Norrmjöle Golfklubb ligger endast 20 minuter söder om Umeå i en mycket vacker havsnära miljö. Våra gäster brukar beskriva det som en magisk plats att vara på där golfbanan slingrar sig fram mellan de naturliga vattenhindren som finns och i tonerna från havsbrusets vågor.

Banan är en teknisk utmaning som sätter ditt närspel på prov samtidigt som den på flera hål frestar att vara lite djärv från tee. En 18 håls rond går ganska snabbt att spela hos oss då tempot är bra samt korta avstånd mellan hålen. Tack vare våra markförhållande har vi en förhållandevis lång säsong då vi redan i mitten av maj brukar spela på ordinarie greener, de senaste åren har banan varit öppen en bit in i november.

Efter spelet kan ni avnjuta en god middag eller lunch i vår restaurang som har en härlig panoramautsikt över golfbanan. Tack! vår nya resturatör serverar mat med lokala och ekologiska råvaror. De tar även emot särskilda evenemang och sällskap som önskar det ”lilla extra” av en riktigt god måltid.

Vi har även fem stugor för uthyrning med 4 bäddar – standarden är enkel men läget fantastiskt. Vill ni uppleva midnattssol och golfspel en sen junikväll kan det vara väl värt med ett par övernattningar hos oss. Önskar ni boende inne i Umeå har vi samarbeten med ett flertal hotell som kan erbjuda olika golfpaket. Kommer ni med husbil eller husvagn har vi ett antal uppställningsplatser på området. Skulle vi vara fullbokade har vi Norrmjöle Havsbad med flera platser bara ett stenkast från vårt klubbhus.

Vi ni göra annat än att spela golf finns det tre nyrenoverade tennisbanor samt flera vandringsleder runt kustremsan.