Seniorer

Vi har en aktiv verksamhet under hela golfsäsongen med spel varje tisdag morgon

Senior

Tävlingarna pågår från säsongstart tom slutet av september då vi avslutar med middag och festligheter.
Vid ett upptaktsmöte bestämdes att kalla serien av tävlingar för Senior (Antikrundan).
Namnet återfinns i tävlingskalender - Min Golf.

Välkomna att delta är både herrar och damer 55+.

Vi spelar varje tisdag med start kl. 9.00, anmälan för alla med golf-id, sker via Min Golf- Golf.se, startlistor och resultat publiceras också där.

I individuella tävlingar spelar vi Poängbogey och Slaggolf varannan gång och i par tävlingar Greensome, Foursome och Texas Scramble.

En tävling med fyra klubbor ingår också. En match cup ingår inom ramen för Antikrundan. Anmälan till Svante Nordström.

Nytt för i år är en minitour på de golfbanor som ligger i regionen; Robertsfors, Bjurholm, Sörfors, Umeå/Holmsund och Norrmjöle. Touren är en särskild tävling med särskild avgift och anmälan som inte räknas in i det ordinarie seriespelet.

Vid ett upptaktsmöte har också beslutats att du från 70+ kan spela från tee 47 om du så vill (H). Tee 47 måste då markeras vid anmälan till tävlingar. På motsvarande sätt finns möjlighet för Damer 70+ att spela från Tee 36.

Hur gör man då för att gå med i Antikrundan? Det enklaste är att du tar kontakt med kansliet i Norrmjöle 090-815 81, uppger ditt Golf-ID och vilken tävling du vill vara med i. Vi önskar även få din mailadress så att du finns med på våra sändlistor för aktuell information.
Alternativet är att du tar kontakt med ordförande i Seniorkommittén 070-6428 130 som kan se till att du kommer med på kommande tävling.

Avgift för hela säsongen är 400 kr. Då ingår spel på samtliga Antikrundans tävlingar samt avslutningsmiddag. 400 kr gäller om du spelar 1 gång eller alla gånger.

Avgiften skall vara kansliet vid Norrmjöle Golf tillhanda senast 1/6. Betala via Swish på nr: 123 156 98 88, skriv Antikrundan.
Det går även att betala med kort i tävlingskansliet eller via bankgiro: 5682-5011

På upptaktsmötet 23/4 2019 bestämdes att en uppdatering av maillistan skall ske. Ansvarig för maillistan

blir vår sekreterare Erik Lindberg. Alla som vill vara med på utsändningslistan ska skicka ett mail

till erik_lindberg@telia.com som då kan få aktuella adresser.

• Kontaktpersoner Seniorkommittén
  • Håkan Andersson, ordförande 070/6428130