Back to the top

Committee-norrmjole

Kommittéer

Dam

Vi har en aktiv verksamhet för klubbens damer.  I stort sett varje torsdag kl.16.30 kör vi spel på banan och umgås under trivsamma former. Vi har även ett upptaktsläger under våren med flera olika aktiviteter. Utöver detta deltar vi i Norr-och Västerbottens GDFs seriespel då vi spelar matcher mot våra grannklubbar. Aktuell information och mera om våra tävlingar mm hittar ni på vår Facebooksida. Har ni frågor om vår verksamhet kontakta Lena på kansliet eller Åsa Lindberg 070 398 05 30, asa_lindberg@telia.com 

Senior

Tävlingarna pågår från säsongstart tom slutet av september då vi avslutar med middag och festligheter. Vid upptaktsmötet bestämdes att kalla serien av tävlingar för Senior (Antikrundan). Namnet återfinns vid anmälan via GIT. Välkomna att delta är både herrar och damer 55+.
Vi spelar varje tisdag med start kl. 9.00, anmälan för alla med golf-id, sker via Min Golf- Golf.se, startlistor och resultat publiceras också där. I individuella tävlingar spelar vi Poängbogey och Slaggolf varannan gång och i partävlingar Greensome, Foursome och Texas Scramble. En tävling med fyra klubbor ingår också. En matchcup ingår inom ramen för Antikrundan. Anmälan till Svante Nordström.

Vid upptaktsmötet bestämdes att du från 70+ kan spela från tee 47 om du så vill (H). Tee 47 måste då markeras vid anmälan till tävlingar. Hur gör man då för att gå med i Antikrundan? Det enklaste är att du tar kontakt med kansliet i Norrmjöle 090-815 81, uppger ditt Golf-ID och vilken tävling du vill vara med i. Bra är också att vi får din mailadress så att du finns med på våra sändlistor. Alternativet är att du tar kontakt med ordförande i Seniorkommittén 070-6428 130 som kan se till att du kommer med på kommande tävling. Avgift för hela säsongen är 300 kr. Då ingår spel på samtliga (18 -19 st) Antikrundans tävlingar samt avslutningsmiddag. Inga pengar skickas in i förväg utan kansliet fakturerar i slutet av augusti och gör en andra fakturering efter sista tävlingen för de som tillkommit. Det är alltså slut med att betala 50 kr för enstaka tävlingar.

Vi deltar även i NVGFs seriespel – högsta divisionen/Elitserien, laget består av 8 spelare och fördelat mellan olika ålderskategorier. Laget består av:

  • H40 1 St
  • H50 2 St
  • H60 3 St
  • H70 2 St

Mera om NVGFs tävlingar hittar ni här.

Kontaktpersoner Seniorkommittén

  • Håkan Andersson, ordförande 070/6428130
  • Enar Sjöberg, tävlingsansvarig
  • Svante Nordström, matchcupansvarig
  • Erik Lindberg, sekreterare

Ungdom

Vi har en aktiv tränings och tävlingsverksamhet som pågår under hela året. Träningen leds av den mycket meriterade PGA Pron Matt Holman som är på klubben två gånger i veckan. Utöver detta har vi träningsläger samt deltar i flera olika tävlingar i vårt distrikt. Vi har även kurser för Grönt Kort eller också kan ni delta i vår mycket populära Golf & Tennisskola.

Juniorträning 2018 startar 6 maj
Yngre gruppen 8-12 år (Young)
Äldre gruppen 12 – 18 år (Older)
Matt Holman är huvudtränare och träningarna är på engelska

Norrmjöle Junior Schedule 2018

X