Back to the top

Committee-norrmjole

Kommittéer

LÄS MER

Dam

Vi har en aktiv verksamhet för klubbens damer.  I stort sett varje torsdag kl.16.30 kör vi spel på banan och umgås under trivsamma former. Vi har även ett upptaktsläger under våren med flera olika aktiviteter. Utöver detta deltar vi i Norr-och Västerbottens GDFs seriespel då vi spelar matcher mot våra grannklubbar. Aktuell information och mera om våra tävlingar mm hittar ni på vår Facebooksida. Har ni frågor om vår verksamhet kontakta Lena på kansliet eller Åsa Lindberg 070 398 05 30, asa_lindberg@telia.com 

Senior

Tisdagar träffas vi kl.9.00 med spel och tävling för våra 55+ medlemmar. Tävlingarna pågår från säsongstart tom slutet av september då vi avslutar med middag och festligheter. Seniorkommitteen har valt att kalla serien av tävlingar för Antikrundan. Välkomna att delta är både herrar och damer 55+. Individuella tävlingar varieras med partävlingar. Betalar du 400 kr innan Antikrundan startar, så är alla startavgifter inkl. avslutningsmiddag betalda och du spelar så mycket du vill. Är du osäker på hur mycket du vill spela betalar du 50 kr/gång och är efter 8 gånger berättigad till fri avslutningsmiddag.
Vi spelar varje tisdag med start kl. 9.00, anmälan för alla med golf-id, sker via Min Golf- Golf.se, startlistor och resultat publiceras också där. I individuella tävlingar spelar vi Poängbogey och Slaggolf varannan gång och i partävlingar Greensome eller Bästboll.
Vid upptaktsmötet bestämdes att du från 70+ kan spela från röd tee om du så vill (H). Hur gör man då för att gå med i Antikrundan? Det enklaste är att du tar kontakt med kansliet i Norrmjöle 090-815 81, uppger ditt Golf-ID och vilken tävling du vill vara med i. Bra är också att vi får din mailadress så att du finns med på våra sändlistor. Alternativet är att du tar kontakt med ordförande i Seniorkommittén 070-6428 130 som kan se till att du kommer med på kommande tävling. Vi deltar även i NVGFs seriespel – högsta divisionen/Elitserien, laget består av 8 spelare och fördelat mellan olika ålderskatergorier. Laget består av:

  • H40 1 St
  • H50 2 St
  • H60 3 St
  • H70 2 St

Mera om NVGFs tävlingar hittar ni här.

Kontaktpersoner Seniorkommittéen

  • Håkan Andersson, ordförande 070/6428130
  • Pelle Frölén, kassör
  • Enar Sjöberg, tävlingsansvarig
  • Svante Nordström, matchcupansvarig
  • Erik Lindberg, sekreterare

Ungdom

Vi har en aktiv tränings och tävlingsverksamhet som pågår under hela året. Träningen leds av den mycket meriterade PGA Pron Matt Holman som är på klubben två gånger i veckan. Utöver detta har vi träningsläger samt deltar i flera olika tävlingar i vårt distrikt. Vi har även kurser för Grönt Kort eller också kan ni delta i vår mycket populära Golf & Tennisskola.

X